Ben jij lid van Art & Frame?
Dan ontvang jij 10% korting op Lijsteren

10% korting op Lijsteren

Goed nieuws! Wanneer u namelijk lid bent van de branchevereniging Art & Frame en nog geen account hebt bij Lijsteren, ontvangt u van ons 10% korting op het jaarabbonnement! Wij snappen als geen ander dat u nieuwsgierig bent hoe het systeem exact werkt. Daarom bieden wij de mogelijkheid om eerst 3 maanden gratis het programma te gebruiken.

Proefperiode starten

Ik heb al een account bij Lijsteren, wat nu?

Als u Lijsteren al actief gebruikt en ook een lidmaatschap heeft bij de branchevereniging, dan ontvangt u uiteraard ook 10% korting. Dus ook in die situatie brengt het lidmaatschap bij Art & Frame enkel voordelen met zich mee!

Korting claimen

De voordelen van Lijsteren

Lijsteren is het onafhankelijke calculatiesysteem waarin verkoopprijzen eenvoudig kunnen worden berekend van onder andere houten lijsten, aluminium lijsten, passe-partouts, wissellijsten en ophangsystemen. Het is meer dan alleen verkoopprijzen berekenen, zo kunt u ook:

  • Calculaties eenvoudig vergelijken
  • Eerder gemaakte orders inzien
  • Prijzen altijd up-to-date van alle leveranciers
  • Geen fysieke updates meer nodig zoals voorheen
  • Helpdesk op werkdagen beschikbaar van 10:00 uur tot 16:00 uur
Twijfelt u nog als Lijsteren iets voor u is? Ontdek zelf de voordelen van Lijsteren tijdens een gratis proefperiode van 3 maanden.

Al meerdere lijstenmakers gingen u voor

 

Sinds het gebruik van Lijsteren gaat mijn orderproces zoveel sneller. Echt een win-win situatie. Ik kan het voor iedere lijstenmaker aanraden dat het gebruik van Lijsteren een echte meerwaarde is tijdens het beoefenen van het dagelijkse werk.
Andre Frijlink - Onder de molen
Lennard Vos
Heeft u vragen of interesse?
Neem gerust contact met ons op, ons team staat voor u klaar!