Reviews

Bent u benieuwd naar de reviews van calculatiesoftware Lijsteren? Ontdek hier de ervaringen van onze klanten.

Martin Gijzel | Lijstenmakerij Gijzel

"Afgelopen zomer zijn wij overgestapt naar het nieuwe Lijsteren. Nadat dit door het team van Lijsteren is geïnstalleerd naar de wensen voor ons bedrijf zijn wij er mee aan de slag gegaan. Het werkt intuïtief, individuele wensen zijn makkelijk in te stellen en de automatische prijsupdates zijn ideaal. Verder heeft de klant keurig inzicht in de prijsberekeningen wat de professionaliteit ten goede komt. Bij vragen worden we keurig te woord gestaan en opgelost.

Kortom zeer tevreden!."

     

Jan Gerritsen | Inlijst Studio

"Wij hebben de training bij ons op locatie in Apeldoorn als zeer waardevol ervaren. Samen met Julian en Dennis het hele programma doorlopen en direct vraag en antwoord kunnen vastleggen in Lijsteren. Op deze manier konden wij nog beter onze extra wensen in het programma programmeren en een juiste calculatie vast stellen. Wij wensen jullie veel succes in de verdere ontwikkeling van Lijsteren."
     

Van Suchtelen Van de Haare | Lijstenmakerij & Restauratie Ede

"Ik werk nu een half jaar met Lijsteren en ik ben super tevreden met wat het programma kan en hoe makkelijk je het programma kan personaliseren naar de wensen van je bedrijf. Tevens is het erg fijn dat automatisch de updates van Lijsteren verwerkt worden. Daar hoef je dus niets aan te veranderen. Als ik sterren kon geven, dan krijgt het programma 5 sterren."
     

Isabelle | Lista Lijsten IJsselstein

"Lijsteren is een makkelijk te gebruiken programma. Het programma komt professioneel over en is makkelijk aan te passen naar eigen smaak."
     

Andre Frijlink | Onder De Molen

"Sinds het gebruik van Lijsteren gaat mijn orderproces zoveel sneller. Echt een win-win situatie. Ik kan het voor iedere lijstenmaker aanraden dat het gebruik van Lijsteren een echte meerwaarde is tijdens het beoefenen van het dagelijkse werk."
     

Philip Wildevuur | Lijstenmakerij Wildevuur

"Al vele jaren hebben wij een lijstenmakerij waar wij veel klanten bedienen met ons vakmanschap.
Daar hoort ook een prijskaartje aan, om dit goed en eerlijk te kunnen berekenen hebben wij een calculatie programma om dit professioneel te doen. Hier komen natuurlijk veel aspecten bij kijken, want een lijst bestaat uit vele componenten, lijst, ophangdraad, achterwand, monteren, plakken, allerlei glassoorten, passe-partouts, wissellijsten, en noem het maar op.

Wij hebben gekozen voor het lijsten-programma van LIJSTEREN. Een heel mooi ontworpen programma, waar je als lijstenmaker de toekomst mee aan kunt.

We hebben eerst een proef sessie genomen, om te kijken of wij hiermee uit de voeten konden komen. We waren direct heel erg enthousiast, natuurlijk zijn er persoonlijke vragen, want elke lijstenmaker werkt op zijn eigen manier. We werden direct geholpen door de helpdesk, waar Julian de scepter zwaait, heel erg prettig contact, maar bovendien hele mooie en slimme oplossingen in het programma.

Vanmorgen bij ons in de lijstenmakerij een uitleg gehad, nu weten we het zeker!! We zijn om!

Wij kunnen iedereen die makkelijk en snel wil gaan calculeren, het programma aanraden!"
     
Dennis Veldman
Heeft u vragen of interesse?
Neem gerust contact met ons op, ons team staat voor u klaar!