Over Lijsteren

Lijsteren is een onafhankelijk calculatiesysteem waarin verkoopprijzen eenvoudig kunnen worden berekend. Het calculeren van passe-partouts, wissellijsten, ophangsystemen en natuurlijk complete houten en aluminium schilderijlijsten.

Hoe werkt het

De calculatiesoftware is speciaal ontwikkeld voor u als lijstenmaker, fotograaf of andere belanghebbende in de branche, zodat er in uw winkel een eenvoudige prijsberekening tot stand kan komen. Calculeren gebeurt altijd vanuit de basiscalculatie van de leverancier. Wij vinden het belangrijk dat de inkoopprijs die u bij uw leverancier ontvangt exact overeenkomt met de prijs waarmee u gaat calculeren in Lijsteren. U komt op deze manier nooit voor verrassingen te staan.

Heeft uw leverancier een prijswijziging doorgevoerd? Uw verkoopprijs zal automatisch veranderen, aangezien deze gebasseerd is op de inkooprijs bij uw leverancier. Ook wanneer artikelen uit voorraad gaan, dan ziet u dit in het systeem zodra de leverancier dat heeft doorgegeven. 

De calculatie

Voordat u start met calculeren zal het systeem u enkele stappen laten doorlopen, zodat uw leveranciers worden geactiveerd en u de marges op de calculatie kunt bepalen. Middels overzichtelijke testcalculaties ziet u precies wat uw verdiensten zullen zijn. 
Met de module extra diensten kunnen allerlei diensten die u uitvoert, worden toegevoegd aan bepaalde onderdelen van een te maken prijsberekening. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het kleuren van een passe-partout of het plakken van een in te lijsten werk. Met extra diensten kunt u prijzen invoeren die op uurtarief, m1, m2 of vast tarief gaan.

Speciaal voor de lijstenmaker

  • Up-to-date prijzen van alle leveranciers
  • Onafhankelijke prijscalculatie van uw producten
  • U bepaald uw eigen verkoopprijs
  • Helpdesk beschikbaar op werkdagen van 10.00 tot 16.00

Onze pakketten

Kies voor het jaarlijkse abbonement en bespaar!

Maandelijks
U gaat een contract van een jaar aan, maar krijgt elke maand een factuur van ons.
Jaarlijks
U gaat een contract van een jaar aan en betaald in 1x. De voordeligste oplossing.
Lennard Vos
Heeft u vragen of interesse?
Neem gerust contact met ons op, ons team staat voor u klaar!