Bereken snel de verkoopprijs
Van maatwerk inlijstingen

Hoe werkt het

De calculatiesoftware is speciaal ontwikkeld voor u zodat er in uw winkel een eenvoudige prijsberekening tot stand kan komen. Kies de gewenste lijst, voer het formaat in inclusief alle bijbehorende specificaties om tot de juiste verkoopprijs te komen.

  • Up-to-date prijzen van alle leveranciers
  • Onafhankelijke prijscalculatie van uw producten
  • Helpdesk beschikbaar op werkdagen van 10.00 tot 16.00

Uw marges instellen en eigen producten aanmaken

Voordat u het programma kunt gebruiken dienen de verkoopmarges te worden ingesteld of alle prijzen die voor u van belang zijn om tot de juiste verkoopprijs te komen. Dit is ook de fase waarin u uw eigen producten kunt aanmaken. Deze marges worden per leverancier en per calculatie onderdeel ingevoerd. Wij zullen u met een overzichtelijk stappenplan precies laten zien wat er met uw verkoopprijs gebeurt wanneer u bepaalde marges aanpast.

De ingevoerde marges kunnen uiteraard altijd naar wens worden aangepast. 

Klanten aanmaken

In de calculatiesoftware heeft u de beschikking over een volledig up-to-date klantbeheersysteem. Elke calculatie die u uitgevoerd en uiteindelijk een verkoop wordt, dient immers opgeslagen te worden. Het aanmaken en beheren van klanten gaat heel eenvoudig. Ook het zoeken naar klanten of verkooporders die aan klanten zijn gekoppeld worden in overzichtelijke formulieren getoond.

Daarnaast kunnen wij uw huidige klantenbestand importeren via een Excel bestand. Download het bestand hieronder en stuur dit met de ingevulde gegevens op naar klantenservice@lijsteren.nl, dan zorgen wij ervoor dat uw klanten in Lijsteren komen te staan.

Download hier

Starten met calculeren

Wanneer u start met calculeren kunt u kiezen voor een gerichte calculatie voor bijvoorbeeld alleen een passe-partout, of u kiest voor de complete calculatie. Met een complete calculatie kunt u met een eenvoudig stappenplan heel snel nieuwe calculaties aanmaken. Wanneer u voor een klant verschillende calculaties wil aanmaken om die vervolgens te vergelijken, dan kunt u de calculatie opslaan om deze later weer te tonen. Bij het calculeren kunt u zelf kiezen om een detailcalculatie te tonen of om alleen de totale verkoopprijs te tonen. De getoonde prijzen zullen altijd de verkoopprijzen inclusief btw zijn.

Afronden van een calculatie

Wanneer uw klant akkoord gaat met de verkoop, wordt de calculatie definitief gemaakt door toe te voegen aan "de winkelwagen". Het is mogelijk om meerdere verkopen/calculaties aan een order toe te voegen. Wanneer de verkooporder wordt afgerond worden de klantgegevens nog een keer gecontroleerd of aangemaakt, wanneer deze nog niet aanwezig zijn. 

Werkbon / orderbevestiging
Elke order wordt uiteraard opgeslagen in de database en op pdf formaat, zodat deze per e-mail verstuurd kan worden. Uiteraard kan de orderbevestiging ook worden afgedrukt.

De pdf-jes die worden gegenereerd worden voorzien van uw eigen logo en contact gegevens. 

Onze pakketten

Kies voor het jaarlijkse abbonement en bespaar!


Maandelijks
U gaat een contract van een jaar aan, maar krijgt elke maand een factuur van ons.
Jaarlijks
U gaat een contract van een jaar aan en betaald in 1x. De voordeligste oplossing.

Alle toonaangevende leveranciers

Gerelateerde pagina's

Mark IJmker
Heeft u vragen of interesse?
Neem gerust contact met ons op, ons team staat voor u klaar!