Eurolijsten

Eurolijsten is al meer dan veertig jaar één van de leiders in de Europese inlijstbranche. Zij bieden een totaalpakket voor de professionele lijstenmaker. Vanuit Eke in België zijn ze actief in vijf landen.


Missie

Bedrijven moeten zich snel kunnen aanpassen aan de bewegelijke markt van vandaag. Eurolijsten heeft daarvoor de expertise in huis en zijn steeds alert voor nieuwe trends. Hierdoor helpen ze de klanten om uit te blinken in deze trendgevoelige inlijstwereld.


Visie

Eurolijsten is uiterst begaan met de kwaliteit, de ontwikkeling van het product en de perfectie in de service. Bovendien staat bij Eurolijsten de relatie met de klant helemaal bovenaan. Daarom wil Eurolijsten de groei van de lijstenmaker ondersteunen. Aarzel daarom niet om de medewerkers te contacteren voor een passend advies.


Het team

Het Euro-team telt 45 medewerkers verspreid over vijf landen: België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. De grootste groep werkt vanuit het hoofdkantoor te Eke, België.

In Frankrijk is Eurolijsten bekend onder de naam EUROBAGUETTES. De Franse klanten kunnen terecht in de showroom van de filialen in Miramas (nabij Marseille) en in Toulouse.

Mark IJmker
Heeft u vragen of interesse?
Neem gerust contact met ons op, ons team staat voor u klaar!