Veel gestelde vragen

Heb je vragen? Bekijk onze veel gestelde vragen. Staat je antwoord er niet tussen? Bel of mail ons gerust, dan helpen we je erg graag verder.

Prijsberekeningen

Uiteraard bepaald u zelf met welke verkoopmarges u wilt calculeren. In ons systeem kunt u met percentage vermenigvuldigen, vaste toeslagen op calculaties zetten of zelfs berekeningen uitvoeren op basis van een vooraf ingesteld uurtarief. 
Het systeem van de verkoopmarges is dusdanig opgezet dat u zelf kunt bepalen hoe de verkoopprijs uiteindelijk wordt vast gesteld.
Ja. De verkoopmarges wordt bepaald op iedere inkoopvariabele die per leverancier in het systeem staat. Zo kunt u voor bijvoorbeeld het berekenen van houten profielen de verkoopmarges op de meterprijs en de zaagprijs apart bepalen. Maakt een leverancier gebruik van vast toeslagen, dan kunnen die uiteraard ook met de door u ingegeven verkoopmarges bepaald worden.
De verkoopmarges kunt u stapsgewijs bepalen bij het eerste gebruik van het systeem.
Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om de verkoopmarges op elk gewenste moment aan te passen. De aanpassingen worden real-time verwerkt zodat u direct met de nieuwe marges kunt calculeren. Bij het invullen van de verkoopmarges tonen wij standaard een "test calculatie" zodat u direct vergelijk kunt maken met de inkoopprijs en gecalculeerde verkoopprijs.
Zodra wij een prijsupdate uitvoeren van een leverancier dan worden de verkoopprijs direct opnieuw berekend met de ingevoerde verkoopmarges. Het grote voordeel hiervan is dat uw marges altijd gewaarborgd blijft.
Dennis Veldman
Heeft u vragen of interesse?
Neem gerust contact met ons op, ons team staat voor u klaar!