Lijsteren staat op de beurs in Baarn
Een uniek lijstenmakers evenement

Lijsteren staat op de beurs in Baarn

Kennis maken met Lijsteren of een demonstratie bijwonen door een van onze experts? Kom dan naar de Art & Frame beurs in Baarn! Op deze prachtige locatie bij Kasteel Groeneveld vindt het jaarlijkse, unieke lijstenmakers evenement plaats en wij kunnen niet wachten om Lijsteren te presenteren.

Waar en wanneer?

De beurs vindt op 25 april plaats in Baarn, centraal gelegen in Nederland en voor iedereen makkelijk bereikbaar.

  • Maandag 25 april 2022
  • Van 10:00 tot 17:00 uur
  • Kasteel Groeneveld
  • Groeneveld 2 te Baarn

Geïnteresseerd? Bestel gratis tickets, laat wel even weten met hoeveel personen u komt.
Tickets bestellen

Wat kunt u van ons verwachten?

Op de beurs kunt u van ons een uitgebreide demonstratie van het nieuwe systeem verwachten. Als u vragen heeft over Lijsteren of meer informatie wil ontvangen is dit hét moment. Op de beurs staat een enthousiast Lijsteren team voor u klaar die u graag op de hoogte brengt over alle ins en outs uit het systeem en zij lichten het systeem op een rustige en duidelijke manier toe. Ontdek op de beurs wat Lijsteren voor u kan betekenen en vergeet niet een leuke goodiebag vol verrassingen mee naar huis te nemen. 

Minibeurs van Art & Frame

Naast Lijsteren staan er ook nog vele partners van ons op de beurs in Baarn. Inspirerende spreker Ad van Beek is aanwezig die bekend is van de shopacademy. Op de locatie is vrije toegang tot de huidige expositie van Rien van Poortvliet in het kasteel en het kasteel is omringd met een prachtige bosrijke omgeving waar u tussendoor een heerlijke wandeling kunt maken.


Maak alvast kennis met ons systeem

Met onze calculatiesoftware was het berekenen van verkoopprijzen nog nooit zo eenvoudig. Wij zijn een onafhankelijk systeem waar u de prijzen van passe-partouts, wissellijsten, ophangsystemen en natuurlijk complete schilderijlijsten in kunt berekenen. Bent u nog niet bekend met ons systeem? Vraag een gratis proefperiode van 3 maanden aan en ontdek de voordelen van Lijsteren calculatiesoftware.

Proefperiode aanvragen

Alle toonaangevende leveranciers

Lennard Vos
Heeft u vragen of interesse?
Neem gerust contact met ons op, ons team staat voor u klaar!