Mavanti

In het calculatieprogramma Lijsteren is Mavanti een van de leveranciers. Al meer dan dertig jaar vormen schilderijlijsten van Mavanti de finishing touch voor elke dierbare foto, fraai kunstwerk of inlijsting aan de muur. Maatwerk, klasse en kwaliteit zijn dan ook de kernwaardes waar iedere Mavanti-lijst aan voldoet. Of u nu kiest voor hout of aluminium, Mavanti biedt uw klanten het beste wat er op de professionele lijstenmarkt te krijgen is.

Aan de basis van elk Mavanti-product staat vakmanschap, kwaliteit, kennis en ervaring. Dat ziet u terug in de uiterst precieze maatvoering, perfecte aansluiting van de hoeken, duurzaamheid en uitstraling. 


Uitgebreid assortiment in Lijsteren

In Lijsteren heeft u de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment en zelfs meer dan dat. Naast een ruim aanbod aan wissellijsten, in standaardmaten of op maat besteld, bieden wij u een heel scala aan lijsten en bijbehorende producten, zoals de state-of-the art Artiteq®-ophangsystemen. Hierdoor komen foto’s, prints, schilderijen en artwork samen met de Mavanti-lijst nog beter tot hun recht.

mavanti lijstenMavanti wanddecoraties


Snelle levering

U kunt op diverse manieren bij ons bestellen. Rechtstreeks via onze gebruiksvriendelijke webshop of, als u bijvoorbeeld speciale wensen heeft, desgewenst telefonisch of per e-mail. Op maandag tot en met vrijdag voor 14.00 uur besteld, betekent de volgende werkdag afgeleverd op het adres van uw keuze, in heel Nederland. U kunt bij ons ook terecht voor speciale projecten in serie, die we geheel volgens uw wensen op maat uitvoeren en afwerken. Wij bieden u ook de mogelijkheid van een gepersonaliseerd inlegvel voor uw bedrijfspresentatie naar de klant.


Voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard

Op onze productie- en assemblagelocatie in Montfoort werken wij met de modernste machines en materialen. Een vast team vakbekwame medewerkers vervaardigt hier dagelijks met de grootste zorg de meest uiteenlopende Mavanti-producten. Van een standaard kleinformaat-wissellijst tot maatwerklijsten van enkele meters in hoogte en breedte, compleet met ophangsysteem, glas en accessoires. Alle Mavanti-producten hebben één ding gemeen: ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard.

Mark IJmker
Heeft u vragen of interesse?
Neem gerust contact met ons op, ons team staat voor u klaar!